Branie Motors is een motor recycling bedrijf.Wij slopen, verkopen, repareren en bouwen motorfietsen.Zoekt u gebruikte onderdelen, dan hebben wij die meestal wel op voorraad. Ook voeren wij alle soorten reparaties en revisies uit. En we hebben een aantal prachtige gebruikte motoren tegen aantrekkelijke prijzen in ons bedrijf staan. Maar, de specialisten van BRANIE kunnen ook een complete custom, chopper, low-rider, streetfighter of super motard  motorfiets voor u bouwen. Hebt u een motor in de schuur staan waar u vanaf wilt, kom dan gerust eens langs voor een kosteloze taxatie. 


BRAM

Techneut van huis uit.Maar ook sleutelaar, manus van alles. Altijd goed gehumeurd, altijd een vriendelijk woord.Staat altijd voor iedereen klaar. 


NICO 
De motor in de sloperij. Een levende encyclopedie als het om onderdelen gaat. Hij weet precies wat we in huis hebben en....als we het niet hebben, waar het te vinden is


marina guijt

MARINA
Vrouw van de webmaster. Als hij aan de site werkt, maakt zij de boel schoon. Voor niks! Gewoon, omdat ze vind dat het schoon moet zijn. Extreem tiepje.  Ze heeft altijd tijd voor een bakkie

zwerver rob de webmaster
ROB
Onze webmaster. Getrouwd met Marina, op de motor in het Haagse stadhuis. Is gek op Marina, motoren en computers. Doet iets met beeld, geluid en schrijft  motorgedichten.
(LINK)

Terug naar de homepage? Klik hier!