Blijven we je verbazen?? Mooi! We hebben weer een prachtbike in elkaar gezet. Van een XS650 hebben we een flattrack of Caferacer gemaakt. Hele mooie bike geworden. Dit is 'm:

branie, motors, sloperij, flattrack, caferacer, onderdelen, custom, zelfbouw

Je kunt er meer van bekijken als je hier klikt!

We blijven bezig met mooie projecten. Nu deze weer, speciaal gebouwd zoals de eigenaar hem heben wilde. Klein achterwielje, smal bandje, paar accesoires en de kennis van de mensen van Branie Motors en voordat je het weet heb je een unieke fiets. Klik maar op de foto's voor een vergroting. Binnenkort meer over dit unieke project.


Het is een
SHADOW VT 1100

MISSCHIEN IS DIT JOUW NIEUWE MOTOR?

HET FRAME STAAT KLAAR, JOUW FANTASIE IS JE EIGEN GRENS.  VAN DIT FRAME MAKEN WIJ JOUW DROOMMOTOR. MET ALLES EROP EN ERAAN WAT JIJ WILT.  IN JOUW KLEUREN, JOUW PK'S, JOUW STIJL.

DIT KAN EEN UNIEKE MOTOR WORDEN

PRIJS?

KOM EENS LANGS, VERTEL WAT JE WILT.
WE WORDEN HET VAST WEL EENS.

WARRIOR-01.jpg (92323 bytes)

WARRIOR-02.jpg (86286 bytes) WARRIOR-03.jpg (107895 bytes) WARRIOR-05.jpg (76882 bytes) WARRIOR-04.jpg (75335 bytes)
WARRIOR-06.jpg (75538 bytes) WARRIOR-07.jpg (74984 bytes) WARRIOR-08.jpg (75651 bytes) WARRIOR-09.jpg (76418 bytes) WARRIOR-10.jpg (75356 bytes)
Zelfbouw, verbouw, custom building, jouw idee, ons idee. Samen maken we er een wereldmotor van. Je wildste fantasie is niet wild genoeg. Branie Motors realiseert jouw ontwerp, jouw aanpassingen. Deze bike is daar een mooi voorbeeld van. Een unieke Warrior. Kom eens praten, kost niks.

En uiteraard zijn de originele THUNDERBIKE onderdelen te krijgen bij BRANIE Motors.

 

Hand gebouwde motoren zijn persoonlijker!

Dit zijn 2 voorbeelden van Motoren die door ons zijn gebouwd. Er is begonnen met een frame, dat daarna helemaal met de hand is opgebpouwd tot het prachtige resultaat dat je hier ziet!

Reken maar dat je indruk maakt op zo'n handgebouwde motor! En de prijs? Valt best wel mee...Bel ons gerust eens, mail ons of kom langs en overtuig jezelf. 


Details? Wij letten er op!

Een fraaie afwerking van de achterzijde. Let speciaal op de  strip langs het spatbord. Op details zijn we erg gesteld. 

Het geheel moet niet alleen mechanisch perfect werken, het moet er ook nog eens perfect uitzien! 

Alleen zo kun je maximaal genieten van motorrrijden, op een mooie machine die je kunt vertrouwen.

Dit is een fraai voorbeeld van zelfbouw!

Een Yamaha zoals je ze niet alle dagen tegenkomt. Sportief opgebouwd, straalt de "power" er vanaf. Net een roofdier, klaar voor de aanval. En jij bent "in control", jij bent de baas over al die pk's.  Let op de in de kleur van de motor meegespoten velgen en zadel...

Choppers die het rijden onvergetelijk maken

Een avontuur, een onvergetelijke gebeurtenis, iedere keer opnieuw als je op zo'n "custom built chopper" stapt. Het machtige geluid uit de uitlaten, die trilling waarmee de motor bijna tot leven lijkt te komen. Je draait de motor rustig een paar keer open, knijpt de koppeling in, drukt hem in de eerste versnelling en langzaam laat je je koppeling los. Daar ga je, "Born to be wild". Je dromen maken wij werkelijkheid.

 

Branie's speciaalbouw maakt je leven spannender!

Aangepaste vering, stevige verbindingen, spuitwerk, airbrush (als je wilt) tekeningen, een lange lage voorvork of juist een korte hoge. We bedenken het samen met jou. Zodat je kunt stoppen met dat eindeloze dromen over die lange ritten op een droommotor en dat je er daadwerkelijk aan kunt beginnen...!

Klaar voor een echte, betrouwbare vriend?

Deze motoren staan klaar voor afbouw, in onze werkplaats. Een handgebouwde motor van Branie is niet zomaar een motor. Een motor kun je overal kopen. (Ook bij ons) Maar een handgebouwde motor is  een vriend voor het leven, een motor waar je altijd op kun vertrouwen. Gemaakt, zoals jij het wilt . Zodat jij optimaal kunt genieten van jouw Bike.

Deze motor is na een flinke schuiver helemaal door ons gereviseerd. Bijna vanaf het frame herbouwd dus. Mooi gespoten (let op de zwart wit geblokte onderkant) en technisch weer 100%. Reparatie, revisie, herbouw, verbouw, opvoeren... Branie Motors  draaien onze hand er niet voor om.

cbr 1000 cbr 1000
Branie Motors werkt niet alleen aan sloopmotoren maar ook aan nieuwe motoren. Eigenlijk kun je met iedere bike bij Branie Motors terecht. Voor verbouwen, reparatie, aanpassingen customizing, spuitwerk, nieuwe banden en ga zo maar door. Vragen staat vrij uiteraard. Maar je kunt ook zelf langskomen en eens een keer praten over jouw wensen en over jouw bike. cbr1000