Foutje... bedankt! Of..., "even Apeldoorn bellen", Bekende kreten, die helaas met schade te maken hebben. Hopelijk hoeft u er geen gebruik van te maken. Maar als u met  schade te maken hebt aan uw motor, kom dan naar Branie Motors. Wij maken uw motor weer als nieuw. Banden, motoronderdelen,  frames, benzinetanken, koplampen of een achterlicht, onze  uitgebreide onderdelen voorraad, gecombineerd met onze technische kennis, zorgt ervoor dat u snel weer op weg bent.

Een keer flink hard rijden, steentje op de weg in een bocht en HOPPA, daar ga je. Jij flink in de kreukels, je bike ook. Je bent blij dat je het hebt overleefd. En als echte biker wil je zo snel mogelijk weer de weg op. Dan ben je bij Branie motors aan het goede adres. We taxeren de schade, laten de verzekeringsexpert komen en repareren je bike. Zodra je weer kunt lopen kom je eens kijken wat voor prima vakwerk we hebben geleverd. En zodra jij wilt, kun je de weg weer op. Rustig aan dit keer.

Kuip in de kreukels, lakschade, voorvork verbogen, stuur krom. En dat allemaal omdat je uitweek voor een vogel.

Flinke schaafwonden, je kleren kapot en je bike in de kreukels. Het is wel eens leuker geweest. Gelukkig kun je de bike reparatie aan Branie Motors overlaten. We hebben een wereldberoemde voorraad (gebruikte) onderdelen, zodat je voor niet teveel geld al snel weer de weg op kunt. Zodra je weer beter bent natuurlijk.

 

Schade? Geen punt! 
Branie Motors repareert en reviseert

Misschien wel eens aardig om te laten zien dat we werkelijk alle schade repareren en dat we dat dan ook GOED doen.

Deze NINJA had een behoorlijke schuiver gemaakt en was niet echt meer als motor herkenbaar. Na een solide reparatie en revisie door de reparateurs van BRANIE ziet hij er nu weer uit alsof hij net uit de fabriek is gekomen.

 

Technisch, betrouwbaar, vakkundig.
en bescheiden
dat zijn de mensen van BRANIE Motors!